Jedálny lístok
CENA obeda = 6,15 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR
Od 17. 03. - 21. 03. 2025
Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Goralská - 1 |
1. |
150+300g Námornícke mäso, 250g dusená ryža - 1 |
2. |
150+200g Kuracie prsia v nivovej omáčke, 300g prílohové cestoviny – 1, 7 |
3. |
4 ks Šiška nutelová – pekárensky výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Francúzska - 1 |
1. |
150+300g Maďarský guláš, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7 |
2. |
450g Zemiaková krúpna baba s údeným mäsom a klobásou, 0,2 l zakysanka – 3, 7 |
3. |
1 ks Orechový závin – pekárensky výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Šopský šalát |
7. |
1 ks 400g Bravčové mäso vo vlastnej šťave – konzerva,, 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Karfiolová s lievankou – 1, 3 |
1. |
150+300g Diabolská pochúťka, 250g dusená ryža – 1 |
2. |
450g Bolóňske špagety s mletým mäsom a syrom – 1, 7 |
3. |
450g Jablková žemlovka s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Ovocný šalát s musli |
7. |
350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Frankfurtská - 1 |
1. |
150+200g Španielsky vtáčik, 250g dusená ryža – 1, 3 |
2. |
450g Bryndzové halušky s údenou slaninkou, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7 |
3. |
3 ks Škoricovník – pekárensky výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Mexický šalát |
7. |
1 ks Hovädzie mäso vo vlastnej šťave (konzerva) 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
0,50 l Šošovicová kyslá so zemiakmi – 1, 7 |
1. |
150g Obrátený rezeň vo vajíčku, 250g dusená ryža, 120g uhorkový šalát – 1, 3 |
2. |
150g Plnený kapustný list, 300g zemiaková kaša – 1, 3 |
3. |
4 ks Šiška nutelová – pekárensky výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Tuniakový šalát |
7. |
350g Treska, 5 ks pečivo |
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.