Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 5,90 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,50 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                Od 07. 07. - 11. 07. 2025

Pondelok

Polievka:

0,50 l Rajčinová s cestovinou - 1

1.

120+300g Námornícke mäso z bravčového pliecka, 250g dusená ryža – 1, 3

2.

120+200g Kuracie prsia GYROS, 150g dusená ryža, 100g hranolky - 1

3.

500g Mexický šalát                              

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Treska, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Zeleninová – 1, 3

1.

120g Brnenský plnený rezeň, 250g varené zemiaky, 120g zeleninový šalát – 1, 3, 7

2.

4 ks Čerešňová bublanina – 1, 3, 7

3.

500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Boršč - 1

1.

120+300g Bravčové pliecko v hubovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

6 ks Zemiakové knedle plnené údeninou, dusená kyslá kapusta – 1, 3

3.

500g Ovocný šalát s musli                     

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Frankfurtská - 1

1.

120+300g Bravčové karé na spišský spôsob, 250g dusená tarhoňa - 1

2.

120g Vyprážaný karbonátok, 300g zemiaky na kyslo, 1 ks chlieb – 1, 3, 7

3.

400g Šopsky šalát s balkánskym syrom                   

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Kapustová s krúpami - 1

1.

1 ks Kuracie stehno na paprike, 300g prílohové cestoviny – 1, 3, 7

2.

150g Vyprážané rybie filé, 300g zemiaková kaša,120g kapustovo-mrkvový šalát–1, 3, 7

3.

1 ks Makový závin – pekárenský výrobok – 1, 3, 7q

4.

Balíček podľa výberu – viď studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie - 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

 


                  Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

                                           Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny