Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 5,30 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,50 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 9. 09. - 13. 09. 2024

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Hŕstková - 1

1.

64+300g Bravčové pliecko v šampiňónovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

64+200g Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, 250g dusená ryža – 1, 7

3.

450g Šunkové fliačky s údeninou, 50g kyslá uhorka – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

4 ks Obložené chlebíčky

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Slepačia s rezancami a zeleninou – 1, 9

1

120g Vyprážaný bravčový rezeň, 300g zemiakový šalát s majonézou – 1, 3, 7

2.

64+20g Bravčové dusené na rasci, 250g dusená ryža, 120g uhorkový šalát - 1

3.

450g Granatiersky pochod, 50g kyslá uhorka - 1

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

2 ks Bageta s údenou slaninkou, horčicou a zeleninou

 

Streda

Polievka:

0,50 l Frankfurtská - 1

1.

64+300g Sviečková na smotane , 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

120g Vyprážaný ENCIÁN, 250g varené zemiaky, 30g brusnicová omáčka – 1, 3, 7

3.

180g Zapekaný karfiol, 250g varené zemiaky, 120g rajčinovo-cibuľový šalát - 3                         

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Kapustnica s klobásou - 1

1.

64+200g Bravčové karé so šunkou a vajcom, 250g dusená ryža – 1, 3

2.

180g Vyprážané šampiňóny, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

4 ks Čerešňová bublanina – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Šopský šalát s balkánskym syrom

7.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Zeleninová - 1

1.

120g Údené mäso v zemiakovom cestíčku, 250g zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

2.

64+300g Hovädzie dusené v keli, 250g varené zemiaky - 1

3.

4 ks Moravské koláče – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

1 ks Rybacia konzerva + 1 ks paštéta, 5 ks pečivo