Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 6,15 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 17. 03. - 21. 03. 2025

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Goralská - 1

1.

150+300g Námornícke mäso, 250g dusená ryža - 1

2.

150+200g Kuracie prsia v nivovej omáčke, 300g prílohové cestoviny – 1, 7

3.

4 ks Šiška nutelová – pekárensky výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Francúzska - 1

1.

150+300g Maďarský guláš, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

450g Zemiaková krúpna baba s údeným mäsom a klobásou, 0,2 l zakysanka – 3, 7

3.

1 ks Orechový závin – pekárensky výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Šopský šalát

7.

1 ks 400g Bravčové mäso vo vlastnej šťave – konzerva,, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Karfiolová s lievankou – 1, 3

1.

150+300g Diabolská pochúťka, 250g dusená ryža – 1

2.

450g Bolóňske špagety s mletým mäsom a syrom – 1, 7

3.

450g Jablková žemlovka s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

 350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Frankfurtská - 1

1.

150+200g Španielsky vtáčik, 250g dusená ryža – 1, 3

2.

450g Bryndzové halušky s údenou slaninkou, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7

      3.

3 ks Škoricovník – pekárensky výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa              

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Mexický šalát

7.

1 ks Hovädzie mäso vo vlastnej šťave (konzerva) 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Šošovicová kyslá so zemiakmi – 1, 7

      1.

150g Obrátený rezeň vo vajíčku, 250g dusená ryža, 120g uhorkový šalát – 1, 3

2.

150g Plnený kapustný list, 300g zemiaková kaša – 1, 3

3.

4 ks Šiška nutelová – pekárensky výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

350g Treska, 5 ks pečivo

 

                                                 Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny